UA-136859088-2
Hemstädning
Vi gör det bäst, miljövänligt och med stolthet!

VI GÖR DITT LIV LITE ENKLARE! 

Provstädning 129kr/hr Efter RUT

 Sedan 
 tecknar vi hemstädning abonnemang så får du ett Presentkort värde 1000 kr, proffs städkit  


Men inte nog med det, så får du också.. 
* 2 st. fönsterputs om året.
Det låter inte sant. det låter galen, det låter inte som en vanligt städfirma, men egentligen, vi förstår att du har det tillräckligt med vardagen, vi vill verkligen att du ska njuta när du kommer hem, helt enkelt vi hjälper dig att tillverka dina drömmar.. 
 
  Miljömärkta städmedel, kollektivavtal, ansvarsförsäkring, e-post fakturering, Fora försäkring, 23 års erfarenhet. 
 Välj Upplands Allservice. 

  

Vi tar hand om dina vardagliga sysslor


Välkommen till Upplands All Service! Vi är ett komplett städföretag med specialkompetens inom lokalvård och städning.Med mer än 23 års erfarenhet tar vi hand om dina vardagssysslor i Uppland med omnejd. Vi utför all sorts städning och service åt både privatpersoner och företag, och anpassar våra tjänster efter dina behov som kund. 

Vi har många nöjda uppdragsgivare bakom oss, stora som små. Våra duktiga medarbetare har utfört städtjänster hos bland annat Regeringskansliet, Nationalmuseum, Stockholms tunnelbana och olika sjukhus och skolor.

https://upplands-allservice.business.site/ 


Vill du boka Provstädning i Vaxholm? 


 Hos de kunder som är privatpersoner är hemstädning den absolut mest populära tjänsten. 

Vill du ha städning regelbundet eller bara då och då? Vi hjälper dig att upprätta ett schema helt anpassat efter dina behov, på så vis kan du njuta av ett rent och väldoftande hem – varje vecka om du så önskar. Med schemat som bas har du ett fast pris, och du kan lätt lägga till fler tjänster. Det kan vara fönsterputs på vårkanten eller en storstädning inför jul. Om du får förhinder kan du kostnadsfritt avboka tjänsten 24 timmar innan. Enkelt, effektivt och prisvärt!